.
Ontvang een gratis diagnose

Vochtprotect bvba

 Kortestraat 114
9473 Welle-Denderleeuw

Tel.: 053 28 04 72

GSM: 0475 74 22 56

Fax: 053 67 34 05 

Stuur een e-mail
Bezoek ons bedrijf

Vochtproblemen in huis? 

Wilt u definitief komaf maken met uw vochtprobleem, dan is het belangrijk om de juiste diagnose te stellen. Bij een verkeerde vochtbehandeling kunnen heel wat onnodige kosten gemaakt worden zonder dat het vochtprobleem wordt opgelost. Hieronder hebben we de meest voorkomende vochtproblemen voor u op een rijtje gezet.

Opstijgend vocht 

Grondwater trekt via het ondergrondse metselwerk in uw muren. Uw woning verandert langzaam in een spons. De oplosbare zouten in het water veroorzaken kringen en vlekken op de muren, en van loslatend behang, afbrokkelende pleister en afbladderende verf. Lees hier hoe wij effectief uw opstijgend vocht probleem oplossen.

Doorslaand Vocht 

Neerslag dringt via de buitenmuur uw woning binnen. Het vocht wordt door de buitenmuur aangezogen en opgenomen in de muur. Het vocht baant zich een weg binnenin de muur, waardoor ook vochtplekken op de binnenmuur ontstaan. Lees hier hoe wij uw doorslaand vocht probleemoplossen.

Condensatievocht 

Condensatie is een vaak voorkomende oorzaak van vochtproblemen Vocht slaat, bij onvoldoende ventilatie neer op koude vlakken, zoals binnenmuren. Hierdoor ontstaan er schimmels en vochtplekken. Lees hier hoe wij uw condensatie vocht probleem oplossen.

Vocht door waterlekkage 

en waterlek is een vervelend vochtprobleem. Vaak wordt het pas opgemerkt wanneer het al heel wat schade heeft aangericht aan muren, vloeren of plafonds. Vocht- of schimmelplekken of een oplopende waterfactuur kunnen duiden op een waterlekkage. In dit geval is het belangrijk om een juiste meting te laten uitvoeren. Wij beschikken over erkende meetapparatuur om de juiste metingenuit te voeren.

Vochtproblemen oplossen 

Vochtproblemen berokkenen schade aan uw woning en tasten uw gezondheid aan. Vochtproblemen in huis oplossen is helaas geen klus voor doe-het-zelvers. Uw probleem oplossen begint met een correcte diagnose, zodat uw vochtprobleem zonder onnodige kosten en definitief wordt opgelost. Vochtprotect is al 30 jaar geregistreerd aannemer; wij werken met de juiste producten en meetapparatuur. Daarom geven wij 30 jaar garantie op onze werken. Wij komen graag langs voor een vrijblijvende gratis diagnose.