top of page

Vochtprotect bvba

9473 Welle-Denderleeuw

Fax:

Wilt u definitief komaf maken met uw vochtprobleem, dan is het belangrijk om de juiste diagnose te stellen. Bij een verkeerde vochtbehandeling kunnen heel wat onnodige kosten gemaakt worden zonder dat het vochtprobleem wordt opgelost. Hieronder hebben we de meest voorkomende vochtproblemen voor u op een rijtje gezet.

Grondwater trekt via het ondergrondse metselwerk in uw muren. Uw woning verandert langzaam in een spons. De oplosbare zouten in het water veroorzaken kringen en vlekken op de muren, en van loslatend behang, afbrokkelende pleister en afbladderende verf. Lees hier hoe wij effectief uw opstijgend vocht probleem oplossen.

Neerslag dringt via de buitenmuur uw woning binnen. Het vocht wordt door de buitenmuur aangezogen en opgenomen in de muur. Het vocht baant zich een weg binnenin de muur, waardoor ook vochtplekken op de binnenmuur ontstaan. Lees hier hoe wij uw doorslaand vocht probleemoplossen.

Condensatie is een vaak voorkomende oorzaak van vochtproblemen Vocht slaat, bij onvoldoende ventilatie neer op koude vlakken, zoals binnenmuren. Hierdoor ontstaan er schimmels en vochtplekken. Lees hier hoe wij uw condensatie vocht probleem oplossen.

en waterlek is een vervelend vochtprobleem. Vaak wordt het pas opgemerkt wanneer het al heel wat schade heeft aangericht aan muren, vloeren of plafonds. Vocht- of schimmelplekken of een oplopende waterfactuur kunnen duiden op een waterlekkage. In dit geval is het belangrijk om een juiste meting te laten uitvoeren. Wij beschikken over erkende meetapparatuur om de juiste metingenuit te voeren.

Vochtproblemen berokkenen schade aan uw woning en tasten uw gezondheid aan. Vochtproblemen in huis oplossen is helaas geen klus voor doe-het-zelvers. Uw probleem oplossen begint met een correcte diagnose, zodat uw vochtprobleem zonder onnodige kosten en definitief wordt opgelost. Vochtprotect is al 30 jaar geregistreerd aannemer; wij werken met de juiste producten en meetapparatuur. Daarom geven wij 30 jaar garantie op onze werken. Wij komen graag langs voor een vrijblijvende gratis diagnose.

bottom of page