.
Ontvang een gratis diagnose

Vochtprotect bvba

 Kortestraat 114
9473 Welle-Denderleeuw

Tel.: 053 28 04 72

GSM: 0475 74 22 56

Fax: 053 67 34 05 

Stuur een e-mail
Bezoek ons bedrijf

Specialist vochtbestrijding in regio Aalst

Vochtprotect Wauters Geert is een bedrijf in de regio Aalst (Oost-Vlaanderen) gespecialiseerd in vochtbestrijding, kelderdichting en waterdichtingswerken. Bescherm uw muren tegen opstijgend vocht en doorslagvocht. Het bestrijden van vocht is onze specialiteit en dit reeds 20 jaar.

Als geregistreerd aannemer komen wij graag bij u langs voor alle vochtbestrijding gaande van het droogmaken van muren door injectie, gevelreiniging en bescherming tegen doorslagvocht tot houtwormbestrijding en zwambestrijding.

Daarnaast ligt onze expertise ook in het ontmossen en hercoaten van leien daken, de gevelrestauratie met elastische voegen en gevelcoating en kelderdichting. Vochtprotect uit regio Aalst werkt met erkende meetapparatuur zodat regendoorslag en/of opstijgend vocht kan aangetoond worden. Onze producten zijn gekeurd door het WTCB met technisch rapport.

Wauters Geert levert professioneel werk, aan concurrentiële  prijzen met 30  jaar garantie. Wij zijn ook lid van het WTCB. Ons advies en bestek zijn gratis! Na de uitvoering van de werken krijgt u ook een gratis vochtanalyse.

Last van vochtplekken, een vochtige kelder of water in uw kelder? Contacteer ons voor bijkomende info over vochtbestrijding en kelderdichting!