top of page

Vochtprotect bvba

9473 Welle-Denderleeuw

Fax:

Met name in oudere woningen zijn er vaak niet voldoende maatregelen getroffen tijdens de constructie om grondwater tegen te houden. Hierdoor staan muren en metselwerk in direct contact met het water. Het gevolg is dat het vocht langzaam naar boven in de muren trekt. Door de aanwezigheid van allerlei bacteriën en zouten in het grondwater kan er naast schimmel ook salpeteruitslag op de muur voorkomen. Dit is een droge witte uitslag die goed te zien is op bakstenen muren.

Een grondige analyse met gespecialiseerde meetapparatuur, is de basis van duurzame, doeltreffende vocht bestrijding. Want vocht bestrijding zonder onderzoek? Dat is vocht bestrijding zonder resultaat. De exacte oorzaak van het probleem kennen, is cruciaal voor een doeltreffende behandeling. Een paar voorbeelden: is uw huis ouder dan veertig jaar? Dan is de vochtkering misschien versleten – of erger – nooit geplaatst. Woont u in een nieuwe woning? Dan kan een constructiefout de bron zijn van het opstijgende vocht.

Voorkom vochtproblemen en opstijgend vocht en bescherm uw muur. Onze werken worden uitgevoerd met 30 jaar garantie. Ook voor vochtbestrijding, drogen van muren en de afwerking vande muren kunt u bij ons terecht.

bottom of page